Ma már mindenkinek van digitális lábnyoma Rajtad múlik, hogy a Tiéd milyen.

webdesign brandépítés stratégia tervezés fejlesztés kommunikáció jelenlét

brandépítés stratégia tervezés fejlesztés kommunikáció jelenlét

Ma már mindenkinek van digitális lábnyoma Rajtad múlik, hogy a Tiéd milyen.

A Webralab egy olyan online jelenlét tervező ügynökség, ahol pontosan fordítva gondolkodunk. Kis és középvállakozásoknak ajánljuk szolgáltatásainkat, melyek tekintve hogy külsős munkatársakkal dolgozunk, szinte minden igényt lefednek. A csomagolástól a SEO optimalizáláson át, a szállítmányozás, logisztikai megoldásokon keresztül a tolmácsolás és video vágásig profi partnerekkel dolgozunk együtt. Mindent egy kézben tartva kifejezetten könnyed és barátságos hangulatban online végezzük a munkát. Havidíjas szolgáltatásainkat Megrendelőink igénye szerint alakítottuk ki, illetve személyes megbeszélés alapján egyéni csomagok is választhatóak. Partnereink igényeinek megfelelően állítunk össze egy olyan csapatot, ami a legjobban tudja a megbízást kivitelezni. Megrendelőinknek elég egy fővel megbeszélnie mindent, a többi a háttérben zajlik. Célunk egy olyan kapcsolat kialakítása, melyben a vállalkozás sikereinek mi is részesei vagyunk, kapcsolatunk valós ismereteken alapszik, munkánk teljesen átlátható, a költségek pedig előre megtervezettek. Online dolgozunk, cégünk kizárólag e-számlákat állít ki és e-szerződéseket köt. Az adatokat felhőben tároljuk, a biztonságra minden tekintetben nagy hangsúlyt fektetünk. 

Ilona_Horvath

Ketten kezdtük. 

Horváth Ilona – backend fejlesztő, programozó. Eredetileg rajz szakos tanár, alkalmazott grafikus és digitális média szakember. Az elmúlt 10 éveben rengeteg egyedi fejlesztésű honlapot fejlesztett, dolgozott a többféle keretrendszerekben, kedvence a megoldhatatlan probléma. 

Weiszgerber Ágota – frontend fejlesztő, szövegíró. Eredetileg éttermes, nincs nagyon olyan ember, akivel nem értene szót, illetve pontosan és határozottan mondja el a véleményét. Ő az, aki megérti, elemzi és megfogalmazza Partnereink igényét úgy, hogy azt a digitális világban minél többen észrevegyék. 

emberekWebra (1)

Nem egyedül dolgozunk. 

Azért nem, mert sem egy, sem két ember nem tudná összefogni azokat a szakmákat, amelyek egy tökéletes weboldal, webáruház, online vállalkozás létrehozásához szükségesek. Sok év alatt sok kitűnő kollégára tettünk szert, akikkel külsős munkatársként ma is bármikor tudunk csapatban dolgozni. 

Legyen az rendszergazda vagy csomagolástervező, alkalmazott grafikus vagy nyomdász, aszerint, hogy az adott projecthez mire van szükség keressük meg a már sokat bizonyított szakembereket. Bár csak mi vagyunk jelen a megbeszéléseken, a háttérben akár többen is dolgoznak velünk. Megbízóink általában nagyon hálásak azért, hogy nem nekik kell külön – külön mindenkivel leszerződve újból és újból elmondani azt, hogy mit is szeretnének láttatni magukból a világhálón.  

emberekWebra (1)